Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για να τιμηθεί ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Νικόλαος Κλιάφας

Για την ανάδειξη της ιστορίας χωρίς μεροληψία να αποδώσουμε επιτέλους τη δέουσα τιμή στον πρώην Δήμαρχο Τρικκαίων Νικόλαο Κλιάφα.
Απέστειλα εδώ και ημέρες την παρακάτω επιστολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Μπάρδα, προκειμένου να εκκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να φιλοτεχνηθεί η προσωπογραφία του πρώην Δημάρχου Τρικκαίων (1944-1945) Νικολάου Κλιάφα και να τοποθετηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού μας Συμβουλίου, δίπλα στις προσωπογραφίες των υπολοίπων μη ευρισκομένων στη ζωή Δημάρχων της πόλης .
Δίνω σήμερα την επιστολή αυτή στη δημοσιότητα, διότι σκοπεύουμε ως δημοτική παράταξη πλέον, στην αυριανή (14/2) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να επαναφέρουμε το θέμα προκειμένου να ληφθεί η σχετική απόφαση μέσω της δημοσίας συνεδρίασής του .

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Έδωσε όρκο ο Γιώργος Λουλές

Στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι και …τυπικά από σήμερα ο Γιώργος Λουλές που θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Ζώη για την δημοτική παράταξη «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή».
Ο κ. Λουλές έδωσε τον πολιτικό όρκο στο γραφείο του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου με τον τελευταίο να του εύχεται «καλή επιτυχία και γόνιμη θητεία»