Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων ορκίστηκε σήμερα το μεσημέρι ο κ. Χάρης Μαντέλλος. Η ορκωμοσία έγινε στο γραφείο του απουσιάζοντος Δημάρχου Τρικκαίων από τον αναπληρωτή του, αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Αναστασίου.
Ο κ. Μαντέλλος ορκίστηκε με πολιτικό όρκο και κατέλαβε τη δεύτερη θέση που αναλογεί στην παράταξη «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή», καθώς η κ. Εύη Παπαθανασίου, στο πλαίσιο της εναλλαγής που καθιέρωσε η παράταξη, παραιτήθηκε.
Σε δήλωσή του αμέσως μετά σημείωσε:
«Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και ευγνωμοσύνης προς όσους/ες με τίμησαν με την ψήφο τους ή έστω είπαν μια καλή κουβέντα για την υποψηφιότητά μου αλλά και προς όλους τους συμπολίτες που περιμένουν ανάδειξη των θεμάτων και προβλημάτων που τους απασχολούν και συνέχιση των κοινών μας αγώνων αναλαμβάνω σήμερα τη θέση του δημοτικού συμβούλου Τρικκαίων με την παράταξη Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς για την επιτυχία αυτή την οικογένειά μου, τους συναγωνιστές πρώην συμβασιούχους του Δήμου, τα τοπικά κοινωνικά κινήματα και τον συνδυασμό Φυσάει Κόντρα που με συμπεριέλαβε στο αγωνιστικό του ψηφοδέλτιο και θα ήθελα να υπογραμμίσω την σοβαρή και ουσιαστική παρουσία της προκατόχου μου Εύης Παπαθανασίου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Υπόσχομαι ασυμβίβαστη και δυναμική αντιπολίτευση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Παπαθανασίου που έχει αποδείξει τόσο την άριστη γνώση του σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και την ανυποχώρητη αγωνιστικότητά του για το καλό της πόλης μας. για το καλό των συνδημοτών μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Συνεχίζουμε δυνατά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου