Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Να σταματήσει η ανοχή της δημοτικής αρχής προς τα πειρατικά συμφέροντα

"Γιατί προτιμάμε τον κ. Παπαστεργίου σαν κονφερανσιέ παρά σαν δήμαρχο "

Χρόνια τώρα η εκάστοτε δημοτική εξουσία ανέχθηκε και υποδαύλισε την τοπική διαπλοκή, εξυπηρετώντας στενά οικονομικά  συμφέροντα. Αυτό όμως που γίνεται φέτος,  ξεπερνά κάθε φαντασία.
Ασύδοτοι, ξενόφερτοι και αλλόθρησκοι πειρατές εγκατέστησαν τη ναυαρχίδα τους σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης, στον Αγιαμονιώτη ποταμό, δίπλα στον Μύλο Ματσόπουλου, χωρίς καμία εγκεκριμένη άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας και χωρίς τις προβλεπόμενη συναίνεση του δημοτικού μας συμβουλίου.

Παρ` όλα αυτά εντελώς ανερυθρίαστα ο κ. Δήμαρχος τους υποδέχθηκε με «ανοικτές αγκάλες» αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι έρμαιο μικροπολιτικών συμφερόντων και ακραίων λαϊκίστικων ιδεοληψιών και ότι αδυνατεί να διασφαλίσει το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, της προάσπισης της ευρωπαϊκής προοπτικής του Δήμου μας, της εθνικής οικονομίας της χώρας, γενικότερα.

Υιοθετώντας τη λογική του «διπλού νομίσματος», αφού οι πειρατές κυκλοφορούν στην τοπική αγορά ήδη τα χρυσά νομίσματα που έφεραν στα σεντούκια τους, υπονομεύει τα μνημόνια και την ανάπτυξη που φέρνουν, συμβαδίζοντας με αυτόν τον τρόπο με τις πιο εξτρεμιστικές αντιλήψεις που δυναμιτίζουν συθέμελα τους κανόνες της άρχουσας τάξης της πόλης, αλλά και ολόκληρης της χώρας, αφού αμφισβητεί την κυριαρχία του ευρώ, εξοργίζοντας τους φίλους μας τους δανειστές, με αποτέλεσμα να κλυδωνίζονται οι διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές και να καταρρέει η λαοπρόβλητη μας κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός μας να βγάλει και άλλον έρπη στο στόμα .

Αν θεωρεί μετά από όλα αυτά ο κ. Δήμαρχος ότι ο «Μύλος των Ξωτικών» θα αλωθεί από το πνεύμα της  ανατροπής που θα επιβάλλουν οι φίλοι του οι πειρατές , είναι πικρά γελασμένος.

Η  κοινωνία των ξωτικών και το πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης της χώρας θα  αντισταθεί και θα νικήσει .

ΥΓ1. Ένας λόγος που επιπλέον μας κάνει να συνεχίζουμε να αντιπολιτευόμαστε σφόδρα τον κ. Παπαστεργίου, είναι ότι επιθυμούμε να τον βλέπουμε στο ρόλο του πετυχημένου κονφερανσιέ εκδηλώσεων, παρά σε αυτό του αποτυχημένου Δημάρχου.

ΥΓ2. Ελπίζοντας ότι έχουν τηρηθεί όλοι οι κανόνες ασφάλειας και προστασίας των  επισκεπτών και του χώρου του πάρκου Ματσόπουλου (αν και από την αυτοψία που επιχειρήσαμε δεν είμαστε πολύ σίγουροι για αυτό), ευχόμαστε καλή επιτυχία στον «Μύλο των Ξωτικών και των Πειρατών» και κυρίως καλές και ειρηνικές γιορτές σε όλους.

Κατά βάθος και εμείς πειρατές νοιώθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου