Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων βρήκε επιτέλους το Δήμαρχο της καρδιάς του

Όλα δείχνουν ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων θα συνδράμει ενεργά στην προσπάθεια του σημερινού δημάρχου να επανεκλεγεί και έτσι δεν θα πάνε χαμένα τόσα δρομολόγια κυβερνητικών υπουργών και βουλευτών στο γραφείο του κ. Παπαστεργίου.
Είναι γνωστό στους παροικούντες ότι από το καλοκαίρι του 2014 και πριν την ανάληψη ακόμα της δημοτικής αρχής από τον κ. Παπαστεργίου, είχε αρχίσει να διαμορφώνεται η προσέγγιση που πλέον επισημοποιείται, αφού το μοναδικό τότε βουλευτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ αδημονούσε να εισπράξει τις ψηφοθηρικές απολαβές του εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών για τη σιωπηρή πλην όμως ισχυρή υποστήριξη, που του είχε προσφέρει λίγους μήνες πριν, στις δημοτικές εκλογές .
Όταν δε από το Γενάρη του 2015 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τριπλασιάστηκαν , τριπλασιάστηκαν και τα πολιτικά σφιχταγκαλιάσματα τους με τη δημοτική αρχή, ακόμα και όταν ο κ. Παπαστεργίου τέθηκε επικεφαλής της καμπάνιας του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη.

Λεπτομέρεια για τους γραφειοκράτες της ΣΥΡΙΖΑΪΚΗΣ εξουσίας, για αυτούς που τολμάνε να δυσφημούν την παρουσία και τις θέσεις της δημοτικής μας παράταξης ενώ οι ίδιοι ως πολιτικά transformers μεταλλάχθηκαν τόσο , που καμία σχεδόν από τις 156 θέσεις μας για ένα αριστερό πρόγραμμα για το Δήμο Τρικκαίων που είχαμε καταθέσει ως προγραμματικό πλαίσιο στις δημοτικές εκλογές του 2014 είναι δυνατό να τους εκφράσει .

Ασφαλώς και δεν αποτελούν για εμάς κεραυνό εν αιθρία οι δηλώσεις του κ. Μπάτζιου, πως στο κόμμα του εκτιμούν απεριόριστα τον Δήμαρχο Παπαστεργίου και ότι θα συνεργάζονταν μαζί του στο πλαίσιο μίας φιλικής προς την κυβερνητική γραμμή αντιμετώπισης σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης .

Είναι γνωστό άλλωστε από τη πρόσφατη ντιρεκτίβα του γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα ότι πίσω από τέτοιου είδους πολιτικές επιλογές, όπως του κ. Παπαστεργίου, θα επιχειρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τη γύμνια του στο χώρο της Τ.Α. και των κινημάτων πόλης.

Αυτό βέβαια δεν αποτρέπει τους θιασώτες της τριτομνημονιακής γραφειοκρατίας να κατηγορούν το «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» πως είναι το μακρύ χέρι της ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στα Τρίκαλα, τη στιγμή που από τους οκτώ συνολικά αιρετούς που κατέλαβαν ή πρόκειται να καταλάβουν τις θέσεις των δημοτικών μας συμβούλων, μόλις οι δύο είναι στελέχη της ΛΑ.Ε.

Το κακό όμως για την ηγεσία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι κανείς από τους οκτώ, όπως και κανένας από τα ενεργά μέλη της παράταξης μας, δεν υποτάχθηκε στη λογική των μνημονίων και του νεοφιλελεθευρισμού, όπως έπραξαν όσοι αποτελούν σήμερα τη Ν.Ε. του κυβερνητικού κόμματος, για ευνόητους και γνωστούς λόγους, που έχουν να κάνουν με την αγάπη τους για την εξουσία και τις πολιτικές μεταλλάξεις .

Είναι τουλάχιστον άστοχο, αν όχι πολιτικά πρόστυχο, όσοι λοξοδρόμησαν και πάνε «όλο δεξιά», να επιχειρούν να ενοχοποιήσουν τους συνεπείς και ανιδιοτελείς επειδή στέκονται όρθιοι …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου