Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση στα Τρίκαλα για τα 70 χρόνια από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη

70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ , Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ
Με μαζική συγκέντρωση-εκδήλωση τιμής την Τετάρτη 17 Ιούνη, στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, τιμούμε τον πρωτοκαπετάνιο του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη στα 70 χρόνια από τον θάνατό του.
70 χρόνια τα οποία δεν είναι αρκετά για να ξεχαστεί από το λαό, τα δίκια του οποίου υπηρέτησε και για αυτό έχει καταγραφεί στη λαϊκή συνείδηση οριστικά και αμετάκλητα ως ο αυθεντικότερος εκφραστής του αγώνα για την εθνική απελευθέρωση και τον κοινωνικό μετασχηματισμό στη χώρα μας.
Όπως επίσης τα 70 χρόνια δεν είναι αρκετά για να πάψει να φοβίζει τους ιμπεριαλιστές, τους εκμεταλλευτές, τους δυνάστες του λαού, τους φασίστες και τα τσιράκια του συστήματος τα οποία συγκέντρωσαν υπογραφές για να μην τιμηθεί ο Άρης στα Τρίκαλα, όπως δυστυχώς δεν τιμήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια. 

Ο λαός και ο αγωνιζόμενος κόσμος ανατρέχουν στην ιστορική μνήμη και στην εμπειρία του κινήματος για να βρουν απαντήσεις στα σημερινά διλλήματα, στην προσπάθεια του να απαλλαγεί από τα μνημόνια και τους τοκογλύφους. 

Για μια Ελλάδα της δουλειάς, της λευτεριάς, λυτρωμένη από κάθε ξενική ιμπεριαλιστική εξάρτηση και από κάθε εκμετάλλευση, μ’ ένα πραγματικά παλλαϊκό πολιτισμό.
                                           
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει εκτός από την απόδοση τιμών και τις ομιλίες, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Μανόλη Ανδρουλιδάκη και με την συμμετοχή της ποιήτριας Βέρας Βασιλείου-Πέτσα.

Καλούμε τον λαό των Τρικάλων να συμμετέχει στην παλλαϊκή συγκέντρωση-εκδήλωση τιμής την Τετάρτη 17 Ιούνη, στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και τους μαζικούς φορείς που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση. 

Αιώνια τιμή και δόξα στον λαϊκό αγωνιστή, τον επαναστάτη μέχρι το τέλος, Άρη Βελουχιώτη! 

Συνεχίζουμε τον αγώνα του για να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του! 


«Επιτροπή Τρικαλινών για την απόδοση ιστορικής τιμής στον Άρη Βελουχιώτη»

«Πρωτοβουλία για τα 70χρονα του Άρη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου