Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Η «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» για την πυρκαγιά στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» Δημήτρης Παπαθανασίου και Βασίλης Ζώης επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Τρικκαίων , προκειμένου να διαπιστώσουν το ύψος των ζημιών που υπέστησαν οι υποδομές του από τη χθεσινοβραδινή πυρκαγιά  και να ενημερωθούν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Πολυμερόπουλο και τους εργαζόμενους για τις συνθήκες του δυστυχήματος και τις επιπτώσεις που θα έχει στη λειτουργία του μηχανοστασίου .
Επιβεβαίωσαν το απόλυτα ευεργετικό αποτέλεσμα της άμεσης επέμβασης των δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρικάλων και εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους ότι θα είναι επιτυχές και το αποτέλεσμα των ανακριτικών της ενεργειών.

Κυρίως όμως εξέφρασαν  έμπρακτα τη συμπαράστασή τους  στην προσπάθεια των εργαζομένων και του αρμόδιου αντιδημάρχου για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών , συναινώντας από τώρα στην άμεση διάθεση κονδυλίων από δημοτικούς πόρους προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε άμεσα να επαναλειτουργήσουν οι τόσο νευραλγικές υπηρεσίες του Δήμου μας .

Αυτή τη φορά όμως θα πρέπει να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες ώστε να πετύχουμε ασφάλεια και ποιότητα και για τις εγκαταστάσεις , αλλά κυρίως για τους εργαζόμενους, που επιτελούν μια πολύ δύσκολη και βαριά αποστολή.
Ας μετατρέψουμε λοιπόν την καταστροφή σε δημιουργικό και ασφαλές αποτέλεσμα προς όφελος του Δήμου , των εργαζομένων του, της ίδιας της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου