Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Από την Καλαμπάκα, στην Ασκληπιού, με τη Σοφία Σακοράφα

Στην υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα αφιέρωσε το πρωί της Τρίτης 13 Μάη το “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”. 
Αρχή απ' τη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων στο “Πανελλήνιο”, στην οποία ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαθανασίου και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης έδωσαν το “παρών”, από κοινού με την βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας με το “Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία” Χρήστο Σιμορέλη. Μετά τη συνάντηση, η Σοφία Σακοράφα επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, και ακολούθησε περιοδεία στην Ασκληπιού.
Να σημειωθεί πως το απόγευμα της Δευτέρας 12 Μάη, το “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” συνέχισε τις περιοδείες του επισκεπτόμενο τη Φωτάδα και το Γενέσι, ενώ το βράδυ μεγάλη αντιπροσωπεία της παράταξης με τον Δημήτρη Παπαθανασίου συμμετείχε στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Καλαμπάκας, με υποψήφια δήμαρχο την Πέρυ Χαρτοπούλου και κεντρική ομιλήτρια την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου