Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Μήνυμα ανατροπής από το Γλίνος

Μια ακόμη δυναμική συγκέντρωση πραγματοποίησε στο Γλίνος το απόγευμα της Κυριακής ο Συνδυασμός «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» που συνεχίζει την μεγάλη πορεία για την ανατροπή στον Δήμο Τρικκαίων.
Με τον υποψήφιο Δήμαρχο της παράταξης Δημήτρη Παπαθανασίου να καλεί τους κατοίκους να αγνοήσουν την προπαγάνδα του κατεστημένου της πόλης και να επιλέξουν τη συστράτευση με τον «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή», με παρόντες – μεταξύ άλλων – τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους του Γλίνους Χρύσα Πούλιου και Βαγγέλη Σιάτρα, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στη δημοτική ενότητα Μεγ. Καλυβίων Δημήτρη Κάβουρα και Δημήτρη Καραφάνταλο και τον υποψήφιο δημ. σύμβουλο Τρικκαίων Σάκη Γρατσάνη, με τους κατοίκους να μπαίνουν στη συζήτηση, καταθέτοντας τα βασικά προβλήματα του χωριού και εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής,
έγινε ένας πολύ γόνιμος και ζωντανός διάλογος, κι έγινε παράλληλα σαφές πως το Γλίνος, θα δώσει ένα πολύ καθαρό μήνυμα στο κατεστημένο της πόλης τόσο την πρώτη, όσο και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Νωρίτερα, ο κ. Παπαθανασίου και υποψήφιοι του Συνδυασμού, είχαν επισκεφθεί την Αγ. Κυριακή, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με περιοδεία στο Λόγγο.
Μιλώντας σε καφενεία, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαθανασίου ξεκαθάρισε πως η παράταξη, θα είναι και μετά τις εκλογές στο χωριό, καλώντας παράλληλα τους κατοίκους να οργανωθούν σε συλλογικότητες προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυτονόητα και τονίζοντας πως με διαδικασίες ανάθεσης, δεν μπορεί να γίνει πράξη η ανατροπή. Να σημειωθεί πως το πρωί της ίδια μέρας, η παράταξη επισκέφθηκε το Ελληνόκαστρο και την Αγρελιά, μεταδίδοντας κι εκεί το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής στο Δήμο Τρικκαίων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου