Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Απάντηση του "Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή" στους "ΑΝ.ΕΛ.".

1.  Η συντονιστική επιτροπή του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ. έδωσε επίσημα την στήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Παπαστεργίου. Τα ερωτήματα που θέσαμε στη συνέντευξη τύπου απευθύνονται στον κ. Παπαστεργίου και ανάμεσα σε άλλα τον ρωτάμε πως συνδυάζεται η δήθεν ανεξάρτητη υποψηφιότητά του με την συγκεκριμένη στήριξη πέρα από την εξόφθαλμη στήριξη που ήδη έχει από την πλειοψηφία του συνδυασμού Ταμήλου. Ως εκ τούτου, τα μέτωπά μας στις εκλογές είναι οι άλλες δημοτικές παρατάξεις και όχι οι ΑΝ.ΕΛ.
2.  Ευχαριστούμε τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. για την παρότρυνση να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας και τις προτάσεις μας στους Τρικαλινούς πολίτες. Ας μην ανησυχούν, πολύ σύντομα και στο επόμενο διάστημα θα παρουσιάσουμε την επικαιροποίηση του προγράμματος μας και του εναλλακτικού μας σχεδίου για την ανασυγκρότηση του Δήμου Τρικκαιων που έχουμε καταθέσει στο δημόσιο διάλογο από το Φθινόπωρο του 2010.


3.  Ενόχλησε τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. το σχόλιό μας ότι χρησιμοποιούν εθνικιστικό λόγο και μας κατηγόρησαν ότι οι ανακοινώσεις μας είναι «γκαιμπελικού τύπου». Τους παραπέμπουμε στα πρακτικά του ιδρυτικού συνεδρίου τους που έγινε τον Απρίλιο του 2013 και στις τοποθετήσεις που έκαναν εκεί τα μέλη και στελέχη τους. Αν δεν μπορούν να τα βρουν ή δεν τα θυμούνται μπορούν να τα βρουν στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στο φύλλο της 1 Μαρτίου 2014 και στη στήλη «Ιός του Σαββάτου». Εκεί θα διαπιστώσουν ότι δεν είμαστε εμείς «Γκαίμπελς» αλλά το κίνημά τους διακατέχεται από ξενοφοβικά σύνδρομα και ορισμένα στελέχη του χρησιμοποιούν εθνικιστικές «κορώνες». Δεν έχουμε καμία πρόθεση να ταυτίσουμε πρόσωπα, φίλους, ακόμη και μέλη των Τρικαλινών ΑΝ.ΕΛ. με αυτή τη ρητορική εφόσον διαχωρίζουν τη θέση τους από την κεντρική πολιτική που ακολουθεί το κίνημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου