Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΕΑΣΤ ΣΤΟ ΒΑΛΤΙΝΟ

Πολυπληθής αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης του "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" παραβρέθηκε στην μαζική συγκέντρωση των κατοίκων του Βαλτινού και εκδήλωσε μαζί τους την αντίθεση μας για το ξεπούλημα εκ μέρους της διοίκησης της ΕΑΣ Τρικάλων ενός διαφιλονικούμενου οικοπέδου μαζί με το οίκημα που βρίσκεται σε αυτό, σε διώτες, ενώ θα πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ απο το trikalanews.gr
Πωλείται από την ΕΑΣΤ οικόπεδο μαζί με τον …κεντρικό δρόμο (!!!) στο Βαλτινό Τρικάλων
Ανοίγουν σήμερα στην ΕΑΣ Τρικάλων οι όποιες προσφορές κατατέθηκαν για αγορά περιουσιακών στοιχείων που έβγαλε προς πώληση η AGRI και μεταξύ αυτών ένα οικόπεδο 1 στρέμματος στο Βαλτινό στο «Γαλατάδικο».
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr η συγκεκριμένη πώληση έχει προκαλέσει την αντίδραση των κατοίκων του Βαλτινού που σήμερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας όπου υπήρξε συμπαράστασή τους από την δημοτική παράταξη «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» του Δήμου Τρικκαίων.
Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι ο αγοραστής του … «γαλατάδικου» που πωλείται για 32.000 ευρώ περίπου, αποκτά και τον κεντρικό δρόμο του Βαλτινού και κατά συνέπεια θα έχει προφανώς το δικαίωμα να βάλει και …διόδια για όσους θα διέρχονται μέσα από την …ιδιοκτησία του…







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου