Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση των κατοίκων στην συνοικία του Εργοστασίου Γάλακτος.

Την Κυριακή πρωί το "Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή" συμμετείχε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση των κατοίκων στην συνοικία του Εργοστασίου Γάλακτος.
Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν την πλήρη εγκατάλειψη και αδιαφορία της δημοτικής αρχής αλλά και τον εμπαιγμό που δέχονται για κατασκευή έργων υποδομής στην Συνοικία.
Εξέφρασαν με έντονο τρόπο την δυσαρέσκεια τους και την κωλυσιεργία και την αμέλεια που επιδείξει ο δήμαρχος Τρικάλων για την επίλυση των προβλημάτων που μαστίζουν την περιοχή τους και απαίτησαν να ληφθούν πρωτοβουλίες για την άμεση αναβάθμισης της.
Οι κάτοικοι πληρώνουν χρηματική εισφορά αλλά και αποδίδουν και εισφορά σε γη και ζητούν να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή των κοινόχρηστων πολεοδομικών έργων και υποδομών
Στην τοποθέτηση του ο υπ. Δήμαρχος με την παράταξη "Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή" Δ.Παπαθανασίου αφού έκανε μια εκτενή αναφορά στην απουσία υλοποίησης έργων εκ μέρους της απερχόμενης δημ. αρχής ανέφερε πως η ....
λύση των προβλημάτων βρίσκεται στα χεριά της τοπικής κοινωνίας, που πρέπει να κινητοποιηθεί με πρωτεργάτες τους νέους ανθρώπους να διεκδικήσει και πως η παράταξη του θα βρεθεί αλληλέγγυα σ αυτούς τους αγώνες βρίσκεται με όλες τις δυνάμεις.

Επίσης κάλεσε τους κατοίκους να θέσουν στην επομένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τα θέματα που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση και αυτό να συνδυαστεί με την μαζική παρουσία τους στην αίθουσα του δημαρχείου την επόμενη Πέμπτη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου