Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Κόντρα» στην «ελίτ των Τρικάλων» από το Κεφαλόβρυσο

Μπορεί το τοπικό κατεστημένο να προσπαθεί με κάθε μέσο να κάνει... αόρατο το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στα μάτια των δημοτών, μα στο Κεφαλόβρυσο, πολύ δύσκολα θα το κατορθώσει: οι κάτοικοί του Κεφαλόβρυσου, γυρνώντας την πλάτη στις υποψηφιότητες του λάιφ στάιλ και των μηχανισμών, έδωσαν μαζικό και δυναμικό «παρών» στην πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» το βράδυ της Τρίτης 29 Απρίλη, δείχνοντας με τη σειρά τους το δρόμο της ανατροπής στο Δήμο Τρικκαίων και στέλνοντας το μήνυμα πως, ότι μέσα κι αν επιστρατεύσει το κατεστημένο της πόλης, η πορεία για να πάει ο Δήμος Αριστερά είναι πλέον «μη αναστρέψιμη».
Το «μαζικό” βεβαίως, είναι μάλλον φτωχό στο να να περιγράψει την προσέλευση. Όμοια φτωχό και το «δυναμικό”, καθώς δύσκολα μπορεί να αποδώσει το κλίμα που δημιούργησαν οι κάτοικοι του Κεφαλόβρυσου – που, επιμένουν να μην ξεχνούν ποιος στάθηκε δίπλα τους στον αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση της μονάδας βιοαερίου στην περιοχή τους – στη συγκέντρωση της παράταξης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης Δημήτρης Παπαθανασίου χαρακτήρισε «ελίτ των Τρικάλων» τους κ. Λάππα και Παπαστεργίου, καταλογίζοντας στον πρώτο πως «δεν πιστεύει στις λαϊκές δυνάμεις του τόπου» μα «σε μια ελιτίστικη πολιτική» και συμπληρώνοντας πως «δεν πρέπει να είναι η επιλογή μας, γιατί εκτός από αόρατος (σ.σ. στα τριάμισι χρόνια που διαχειρίζεται τις τύχες του Δήμου Τρικκαίων) ήτανε απλός διαχειριστής», τονίζοντας παράλληλα πως παρέλαβε ένα Δήμο «καταχρεωμένο και δεν άνοιξε ρουθούνι» και πως ποτέ δεν έψαξε να βρει «αυτούς που έφαγαν τα λεφτά». Όσο για τον κ. Παπαστεργίου, σημείωσε πως ούτε εκείνος μπορεί να είναι η επιλογή των δημοτών στις κάλπες της 18ης του Μάη, καθώς «διατέλεσε αντιδήμαρχος, πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, δεξί χέρι του Ταμήλου, συμπαραστάτης της δημοτικής αρχής Ταμήλου για 8 ολόκληρα χρόνια. Ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ όταν η ΔΕΥΑΤ απέκτησε ένα τρομακτικό έλλειμμα. Ήταν αντιδήμαρχος όταν τα σούπερ μάρκετ έμπαιναν στην πόλη», συμπληρώνοντας πως, στα τριάμισι χρόνια που απείχε απ' τα κοινά, δεν έκανε ούτε μια δήλωση καταδίκης των μνημονιακών πολιτικών που εξουθένωσαν τους πολίτες της χώρας.
Συνεχίζοντας την επίθεση στο κατεστημένο της πόλης, ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης τόνισε πως συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα και ραδιοφωνικοί παραγωγοί “εξαφάνισαν” απ' τις σελίδες τους κι απ' τις συχνότητές τους ένα και μόνο ψηφοδέλτιο των εκλογών της 18ης του Μάη: εκείνο του “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”, εκείνο το ψηφοδέλτιο δηλαδή που είναι “το μόνο που φοβούνται” καθώς είναι το μοναδικό “που θα ανατρέψει το κατεστημένο” που κρατάει υπό τον έλεγχό του την πόλη των Τρικάλων και τα δημοτικά της διαμερίσματα. Αναφερόμενος τέλος στους παρόντες υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Φαλώρειας Γιώργο Μάμαλη και Στέφανο Νταϊλιάνη και τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους Κεφαλόβρυσου Αλέξανδρο Κάτσικα, Θεοδώρα Σίμου και Γιάννη Τσιαντούλα, τόνισε πως απαρτίζουν ένα ψηφοδέλτιο νίκης, και έκλεισε εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι στις κάλπες της δεύτερης Κυριακής, 25 του Μάη, το ψηφοδέλτιο του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» θα είναι παρόν, και θα φέρει το Δήμο Αριστερά.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου