Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Γράφει η Χριστίνα Σουβλή
Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Εκλ. περιφ. Παλαιοκάστρου
Συμπολιτισσες και συμπολίτες, η χώρα μας βρίσκεται, και θα συνεχίζει να βρίσκεται σε ασφυκτικές συνθήκες ανασφάλειας. Η συρρίκνωση του εισοδήματός των πολιτών, η ανεργία βρίσκεται στα ύψη και η οικονομική ύφεση δεν υποχωρεί.
Η κρίσιμη αυτή περίοδος που διανύουμε, που ο κοινωνικός ρόλος του κράτους διαλύθηκε η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει με τη δράση της να καλύψει άμεσες καθημερινές ανάγκες των πολιτών και να διατηρήσει την κοινωνική συνοχή. Οι κοινωνικές δομές πρέπει να διευρυνθούν ώστε να αντιμετωπιστούν οι νέες ανάγκες που κάθε μέρα γεννιούνται και που αφορούν ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους οικονομικά συνδημότες μας.
Η Δημοτική μας κίνηση ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ χωρίς φανφάρες και μεγάλα λόγια με μικρές ή μεγάλες πρωτοβουλίες, έχει παρέμβει σε προβλήματα των πολιτών και ιδιαίτερα των πιο αδύναμων και θα συνεχίσει να το κάνει ως Δημοτική αρχή με διεκδικήσεις μέσα από τους θεσμούς, καταργώντας τις πελατειακές σχέσεις πολίτη- τοπική αυτοδιοίκηση-κυβέρνηση και ΚΟΝΤΡΑ σε παραγοντίστικες λογικές. Τέλος λοιπόν οι φίλοι και οι κολλητοί, τέλος οι αυλικοί της εξουσίας. Κολλητοί δικοί μας, είναι όλοι οι πολίτες του δήμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου