Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ένα βήμα πιο κοντά η νίκη

Ένα ακόμη βήμα προς τη νίκη στις εκλογές της 18ης του Μάη έκανε το βράδυ της Δευτέρας 28 Απρίλη στον Πλάτανο το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» όπου, από κοινού με τον «ΔΡΟΜΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ», έστειλαν μήνυμα νίκης και ανατροπής τόσο στο Δήμο Τρικκαίων όσο και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Σε μια μαζικότατη, δυναμική και γεμάτη παλμό πολιτική συγκέντρωση, ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαθανασίου, η υποψήφια περιφερειάρχης Θεσσαλίας Ηρώ Διώτη, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης και η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη (σ.σ. η τελευταία, αναφέρθηκε κυρίως στις ευρωεκλογές) κάλεσαν τους κατοίκους του Πλατάνου σε συστράτευση για να έρθουν ο Δήμος και η Περιφέρεια Αριστερά, για να γίνουν παρελθόν οι πολιτικές της σκληρής λιτότητας και των μνημονίων που τέσσερα χρόνια τώρα γονατίζουν τη χώρα και τους πολίτες της με την επερχόμενη τριπλή εκλογική νίκη στις 18 και στις 25 του Μάη.
Ο υποψήφιος δήμαρχος του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Δημήτρης Παπαθανασίου κάλεσε τους δημότες να βάλουν με την ψήφο τους στο περιθώριο το κατεστημένο που κυβερνά – με μόνο γνώμονα το δικό του συμφέρον – τα Τρίκαλα από τη μεταπολίτευση και πέρα, ξεκαθαρίζοντας πως τυχόν νίκη των συνδυασμών των κ. Λάππα και Παπαστεργίου, θα αξιοποιηθεί πολιτικά απ' τη δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου για να συνεχίσουν τις ίδιες (και σκληρότερες) πολιτικές. Νωρίτερα, η υποψήφια περιφερειάρχης Ηρώ Διώτη είχε κάνει την αντίστοιχη επισήμανση σε επίπεδο Περιφέρειας (όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «το βράδυ των εκλογών αν οι μνημονιακοί υποψήφιοι, όπως ο κ. Αγοραστός κερδίσουν, αυτός που θα πανηγυρίζει είναι ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του»).

Στη συζήτηση που ακολούθησε, οι υποψήφιοι δέχτηκαν... καταιγισμό ερωτήσεων από τους κατοίκους που κατάθεσαν την αγωνία τους για το μέλλον, με αιχμή του δόρατος τα αγροτικά. Να σημειωθεί πως νωρίτερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαθανασίου και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» είχαν επισκεφθεί Σωτήρα και Σπαθάδες, συζητώντας με τους κατοίκους τους το πρόγραμμα της παράταξης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου